Even voorstellen 

Hallo, mijn naam is Marloes van Oost, 40 lentes jong. Woonachting in Ridderkerk samen met mijn vriend en ons hondje Boomer. Het kostte flink wat klus uren maar nu hebben we hier samen ons thuis. Heel wat stoffige haren, sloopwerk maar ook opbouw werk, blauwe vingers maar bovenal een hoop ervaring verder.  Nieuw huis, nieuwe omgeving. En daarnaast een uitdaging met de start van mijn eigen bedrijf sinds oktober 2021. 

 

Ik heb een werkverleden van dienstverlenende functies in de veelal zakelijke markt. Een goed en persoonlijk klantcontact was daarin voor mij van groot belang. ‘Going the extra mile’ was dan ook mijn uitgangspunt.  Echter gaf dit me niet meer echt voldoening. Ik wilde meer... meer impact maken op niet meer het zakelijke, maar het menselijke stuk.

 

Marloes van Oost

Ik heb een jaarprogramma persoonlijke ontwikkeling gevolgd, wat me geholpen heeft voor mezelf duidelijk te krijgen wat ik nu wil. Daarnaast ben ik ook bezig met de online NLP practitioner opleiding. Dit om me te blijven ontwikkelen en nog meer over het communicatieproces te leren en hierin te optimaliseren.

 

Ik heb ervoor gekozen te starten met de opleiding tot specialist eenzaamheid van Faktor5 en deze met succes afgerond. Ik verdiepte me in het onderwerp eenzaamheid en kwam er al snel achter dat hier nog zoveel te winnen valt. Zoveel mensen die zich eenzaam voelen, en zo weinig initiatieven die hierin kunnen helpen als deze eenzaamheid chronisch wordt. Daar wil ik me voor gaan inzetten! 

 

Mensen op weg helpen weer in verbinding met zichzelf en anderen te komen staan. Dit sluit zo aan bij mijn belangrijkste kernwaarde: verbinding. Met als resultaat mijn eigen bedrijf: 'Het Verbindingspad'. Daarnaast zijn vrijheid, vertrouwen en avontuur voor mij belangrijke kernwaarden. Ook deze komen terug bij ‘Het Verbindingspad’. Ik neem je graag mee. Om weer in vrijheid te gaan en staan waar je wilt (binnen je mogelijkheden), zonder dat je je daarin geremd voelt. Het vertrouwen hebben dat je het kunt en waard bent. En het avontuur aan durft te gaan om het pad te gaan bewandelen. Want het is een avontuur! En dat klinkt groots...  Maar geloof me, kleine stapjes maakt dat je ver komt!

 

Liefs Marloes

 

P.S. Met trots mag ik zeggen dat ik onderdeel ben van 'The Brave Ones' van BRAVICO. Bezoek de website hier

Certificaat Specialist Eenzaamheid
Certificaat Voorlichter Eenzaamheid

Social Media: