Even voorstellen 

Hallo, mijn naam is Marloes van Oost, een trotse veertiger. Samen met mijn vriend en hondje Boomer woon ik in ons eigen verbouwde paleis. Inmiddels is het stof uit onze haren gewassen, zijn de blauwe plekken genezen en zijn wij weer een stuk 'kluswijzer'. En wat zijn we blij met het resultaat! Bij een nieuw huis hoort ook een nieuwe omgeving, in dit geval ook een nieuwe woonplaats. En wat heb ik uit eerste hand ervaren hoe fijn het is om fijne contacten met buurtgenoten te leggen. Dat maakt het een echt thuis.

 

Daarnaast ben ik sinds 11 oktober 2021 ondernemer van het Verbindingspad. Mijn werkverleden bestaat uit diverse dienstverlenende functies in de veelal zakelijke markt. Een goed en persoonlijk klantcontact was daarin voor mij van groot belang. ‘Going the extra mile’ was dan ook mijn uitgangspunt.  Echter gaf dit me niet meer echt voldoening. Ik wilde meer... meer impact maken op niet meer het zakelijke, maar het menselijke stuk.

 

Ik heb een jaarprogramma persoonlijke ontwikkeling gevolgd, wat me geholpen heeft voor mezelf duidelijk te krijgen wat ik nu wil. Daarnaast ben ik ook bezig met de online NLP practitioner opleiding. Dit om me te blijven ontwikkelen en nog meer over het communicatieproces te leren en hierin te optimaliseren.

Ik heb ervoor gekozen te starten met de opleiding tot specialist eenzaamheid van Faktor5 en deze met succes afgerond. Ik verdiepte me in het onderwerp eenzaamheid en kwam er al snel achter dat hier nog zoveel te winnen valt. Zoveel mensen die zich eenzaam voelen, en zo weinig initiatieven die hierin kunnen helpen als deze eenzaamheid zelfs chronisch wordt. Daar wil ik me voor gaan inzetten! 

Certificaat Voorlichter Eenzaamheid
Certificaat Specialist Eenzaamheid

Mensen op weg helpen weer in verbinding met zichzelf en anderen te komen staan. Dit sluit zo aan bij mijn belangrijkste kernwaarde: verbinding. Met als resultaat dus mijn eigen bedrijf: 'Het Verbindingspad'. Daarnaast zijn vrijheid, vertrouwen en avontuur voor mij belangrijke kernwaarden. Ook deze komen terug bij ‘Het Verbindingspad’. Ik neem je graag mee. Om weer in vrijheid te gaan en staan waar je wilt (binnen je mogelijkheden), zonder dat je je daarin geremd voelt. Het vertrouwen hebben dat je het kunt en waard bent. En het avontuur aan durft te gaan om het pad te gaan bewandelen. Want het is een avontuur! En dat klinkt groots...  Maar geloof me, kleine stapjes maakt dat je ver komt!

 

Liefs Marloes


Contactgegevens

Marloes van Oost, Specialist Eenzaamheid

Oudaenstraat 24, 2985 VN Ridderkerk

 

Heb je vragen of wil je gebruik maken van mijn aanbod? Vul onderstaand formulier in of neem contact met me op via:

Tel: 06-42162524 

Info@hetverbindingspad.nl

 

Parkeren: gratis


Social Media: