Maart 2023

Nieuwe Cursus Creatief Leven gepland

Op 5 april start er een nieuwe cursus Creatief Leven. Ben jij erbij? Heb je zelf last van gevoelens van eenzaamheid? Of weet je iemand die hiermee te maken heeft en hier graag mee aan de slag wil? Tip deze persoon dan ook vooral! De cursus vindt plaats in Ridderkerk tussen 14:00-16:00 op de volgende datums: 

Lees meer »
Februari 2023

Creatief Leven in beeld

Jeannette Rijks, Josja Biessen en Vanessa Steenbergen zijn drie van de specialisten eenzaamheid in Nederland. Jeannette Rijks is de ontwikkelaar van de cursus Creatief Leven. Een cursus voor mensen die zich al langere tijd eenzaam voelen en hier verandering in willen brengen.

Lees meer »
Oktober 2022

Creatief Leven opgenomen in databank Movisie

Wat een goed nieuws! Het harde werken van Jeannette Rijks, oprichtster van Faktor5, samen met een heel team heeft geresulteerd in het mooi feit. De cursus Creatief Leven is door de erkenningscommissie 'Maatschappelijke ondersteuning, participatie en veiligheid' opgenomen in de databank Effectieve Sociale Interventies bij eenzaamheid van Movisie. De cursus wordt aangemerkt als goed beschreven en wetenschappelijk onderbouwd.

Lees meer »
Maart 2022

Nieuwsbrief Capelle aan den IJssel

Op 21 december 2021 sprak ik met de Gemeente Capelle aan den IJssel over mijn aanbod, waaronder de Cursus Creatief Leven. Dit resulteerde in een artikel in de nieuwsbrief van deze gemeente. Hoe tof!

Lees meer »