Aanbod en prijzen

 

Cursus Creatief Leven

De cursus Creatief Leven is voor mensen die zich al langere tijd eenzaam voelen, die een leegte voelen en die het 'zich alleen voelen' willen doorbreken. Mensen die WETEN en uit durven spreken dat ze last hebben van eenzame gevoelens en hier graag actie op WILLEN ondernemen. Mensen die daarnaast ook bij machte zijn om dit te KUNNEN en tot slot ook tot actie over gaan door het te DOEN! Ik bied ondersteuning met de methode Creatief Leven, maar uiteindelijk ben je als cursist degene die het daadwerkelijk doet. 

 

De cursus is erop gericht het leven op een andere, creatieve manier vorm te gaan geven. De cursus met cursusboek ondersteunt om dit stapsgewijs aan te pakken. Door inzicht te krijgen in bestaande patronen en gewoonten en deze te doorbreken. Verandering is hiervoor nodig, mogelijkheden ontdekken en ernaar handelen. Spannend, maar oh zo leuk!

 

De cursus is op 16 juni 2022 opgenomen bij Movisie als zijnde een goed beschreven en wetenschappelijk onderbouwde interventie op het gebied van de aanpak van eenzaamheid. Ook is de cursus terug te vinden op LoketGezondleven.

 

De leidraad van de cursus:

 • Wie ben ik?
 • Waar sta ik nu? Wat is mijn situatie?
 • Hoe tevreden ben ik?
 • Wat wil ik anders?
 • Hoe gaat me dat lukken?

 

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2-2,5 uur met een minimale groepsgrootte van 6 en een maximale groepsgrootte van 10 personen. Een cursusboek zit bij de cursus inbegrepen. Buiten de bijeenkomsten is er huiswerk welke in het cursusboek staan. Hoe meer opdrachten je maakt,  hoe meer profijt je van de de cursus hebt!

 

Ik heb een filmpje opgenomen over de cursus, super spannend. Maar zo krijg je al een beetje een beeld van wie ik. Je ziet het filmpje hier

 

Prijzen Creatief Leven

 • Particulier    : 395 EUR p.p. inclusief BTW, op locatie (Ridderkerk)
 • In company  : 3.250 EUR exclusief BTW. Dit bedrag is exclusief reiskosten

 

Opgeven of meer informatie? Stuur me een e-mail, bel of whatsapp

 

N.B. Creatief Leven in de praktijk: Op omroep Max in het programma Nooit meer Alleen uitgezonden. Hier wordt de methode van Creatief Leven toegepast. De uitzendingen kunnen hier teruggekeken worden.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reacties

Ik vond de cursus prachtig en de begeleiding heel aardig, lief en positief.

 

Leuke inspirerende cursus met een verbluffend resultaat. Ik zou het ander zeker aanraden! 

Leuke leerzame cursus waarbij ik door de opdrachten echt dieper ben gaan kijken. Ik hou meer van mezelf en ben mezelf meer gaan vertrouwen en waarderen. Ik zou het anderen dan ook zeker aanraden. De begeleiding was heel duidelijk en deed zelf ook mee.

 

Ik vond de cursus in het begin wel moeilijk, maar de begeleiding was heel begripvol. Ik zou de cursus adviseren. 

Ondanks mijn twijfel vooraf heeft de cursus mij goed gedaan. Ik zou de cursus zeker aanraden bij mensen die onzeker zijn. Het huiswerk was af en toe best zwaar. Ik moest soms wel wat langer over de dingen nadenken die verteld werden om het te laten landen.

De cursus zou ik 100% aanbevelen voor meer verbinding. Het was leerzaam en verfrissend en de begeleiding was op en top. Het resultaat van de cursus is positief, maar heb nog wel wat te leren. 

 

Het was een gezellige cursus die ik zeker zou aanbevelen. Ik voelde me veilig en gehoord bij de begeleidster. Ik ben positief over het resultaat en zou de cursus aan anderen aanbevelen. 

Voorlichting

Ik verzorg voorlichting over het onderwerp (chronische) eenzaamheid. Deze voorlichting kan ingezet worden voor bijvoorbeeld zorgmederkers en vrijwilligers. Er komen diverse vraagstukken aan de orde waaronder:

 • Wat is eenzaamheid nu precies?
 • Kun je eenzaamheid signaleren?
 • Wat voor effect heeft het op ons als mens?
 • In welke zin spelen patronen een rol bij (de aanpak van) eenzaamheid?
 • Wat is er aan te doen?

Ook wordt er een inkijkje gegeven in de cursus Creatief Leven, een cursus voor mensen die zich (langdurig) eenzaam voelen.

 

Prijs voorlichting

In-company informatiebijeenkomst voor zorgmedewerkers en vrijwilligers: 475 EUR (excl BTW en reiskosten), duur 1,5 uur, er geldt een maximale groepsgrootte van 35 personen. Inclusief informatiepakket.

 

N.B. Het aanbod van voorlichting zal in de toekomst uitgebreid worden met opnames over het onderwerp 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reacties

Was top en heel leerzaam!

Bedankt, was inspirerend :)

Bedankt! Leuke manier van presenteren en goed energiek! Leuke oefeningen.

Ik vond het een verhelderende bijeenkomst en heb er zeker wat aan gehad

Bedankt voor de informatie. Goed bezig.

Dank voor de leerzame workshop. Ik ga anders kijken naar patronen.

Op maat

Uiteraard kunt u mij benaderen voor een aanbod op maat betreffende het onderwerp (chronische) eenzaamheid. Neem contact op via de mail,  telefoon of whatsapp

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Social Media: